Software Engineer

Stockholm

 Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Vår plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med våra produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Våra kunder är myndigheter som hanterar samhällskritisk information, kommuner & landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information.   

 Vi växer och behöver förstärka vårt produktteam med en Software Engineer. Vi söker dig som brinner för att bygga skalbara, säkra och pålitliga mjukvarusystem med hjälp av avancerad teknik.

Om rollen

Som Software Engineer på Compodium kommer du att ha en central roll i design, utveckling, testning, implementering och underhåll av våra produkter. Du får ett övergripande ansvar för den fortsatta utvecklingen av vår tjänst och stor teknisk frihet på resan med att utveckla våra säkra kommunikationsprodukter Vidicue, TDialog och Compodium Embedded.

I den här rollen kommer du att arbeta nära produktägare och infrastrukturteamet och du kommer att ges möjlighet att växa, ta ledningen och lära dig - och vara en del av en spännande resa.

Arbetsuppgifterna innebär vidare att

 • Säkerställa att Compodium-lösningar upprätthåller en hög säkerhetsnivå (SAML/OIDC-autentisering, JWT-auktorisering, enligt OWASP-riktlinjer etc.).
 • Använd React och TypeScript för att skapa dynamiska användargränssnitt.
 • Delta i kodgranskningar och säkerställ kodkvalitet och efterlevnad av bästa praxis.
 • Samarbeta med tvärfunktionella team för att identifiera och lösa tekniska problem
 • Arbeta med containerisering, dvs Docker och Kubernetes.
 • Utveckla och underhålla mikrotjänster och molnbaserade lösningar med hjälp av Java, Spring (Security, Web, REST, JPA), webbtjänster (REST och SOAP) och annan relevant teknik.
 • För vår produkt Vidicue/Embedded Arbeta med WebRTC för att implementera realtidskommunikationsfunktioner i programvarusystem.
 • Utveckla och underhålla backend-tjänster med Node.js. 

Profil

Du har arbetat åtminstone 3 år med mjukvaruutveckling som Software Engineer, gärna från samma eller närliggande bransch. I botten har du en kandidatexamen eller magisterexamen i datavetenskap eller relaterat område. Du har god erfarenhet av mikrotjänster och molnbaserade lösningar och Kunskaper i React och TypeScript

Fler kvalifikationskrav: 

 • Kunskap om certifikat och autentiserings-/auktoriseringslösningar.
 • Kunskaper i Java och Spring
 • Kunskaper om WebRTC och realtidskommunikationsprotokoll.
 • Kunskaper med node.js.

Du har en mycket god problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer. Därtill vill vi att du har en god kommunikativ förmåga och gillar att vara en del av ett dedikerat team. En god samarbetsförmåga är a och o då vi har ett tight samarbete både inom grupp och tvärfunktionellt. Allas bidrag och kompetenser lika viktiga för helheten – och inga roller har sina absoluta gränser. Vi hjälps åt och backar varandra för företagets och affärens bästa! 

Vi erbjuder

På Compodium går vi snabbt från idé till lanseringsbar produkt och vi har höga ambitioner och en stark entreprenörsanda. Vi erbjuder en engagerad arbetsplats där alla är lika viktiga för produkten och bolagets framgång. Hos oss är man en del av vänliga och begåvade kollegor med modiga idéer och ambitioner för att göra skillnad i ett kund-första perspektiv. Dessutom erbjuds möjligheten att vara en del av och att arbeta med, en modern tech stack med ambitioner att arbeta och följa senaste verktyg och teknik. Välkommen till vår spännande resa! 

Vi finns i hjärtat av Stockholms city och är runt 10 medarbetare som är utvecklare, produktägare, tekniker och säljare som brinner för kombinationen av tekniskt djup, problemlösning och värdet för våra kunder. Vi vill regelbundet träffas på kontoret, Kungsgatan 60, men arbetar i övrigt med en hybrid-arbetsyta.

Mer information finns på www.compodium.com 

Ansökan 

Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt! 

Kontaktperson

Elizabeth Plate

elizabeth.plate@compodium.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %