DevOps Engineer

Stockholm

Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Vår plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med våra produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Våra kunder är myndigheter som hanterar samhällskritisk information, kommuner & landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information.   

Vi tar bolaget till nya nivåer och söker ni till vårt tech-team en erfaren DevOps Engineer. Brinner Du för att designa, bygga och hantera hög tillgänglig och skalbar infrastruktur med hjälp av avancerad teknik? Då har vi platsen för Dig. 

Om rollen

I rollen som DevOps hos oss får du möjlighet att växa i rollen, ibland både ta ledningen och ibland lära. Som DevOps-Engineer ansvarar du för att hantera och automatisera vår infrastruktur med hjälp av Kubernetes-, Docker-, ArgoCD- och AWX-teknik. Du kommer att arbeta nära våra utvecklingsteam för att säkerställa smidig distribution och underhåll av våra applikationer i en mycket tillgänglig och skalbar miljö. 

Arbetsuppgifterna innebär vidare att

 • Designa och implementera skalbar moln- och on-prem-miljö  
 • Designa, implementera och hantera containerbaserade program med Docker, Kubernetes eller annan containerorkestrering technologies.to säkerställa hög tillgänglighet och skalbarhet
 • Utveckla och underhålla CI/CD-pipelines med Docker och ArgoCD för att automatisera distribution och testning enligt bästa praxis 
 • Avtalsskrivning
 • Samarbeta med utvecklingsteam för att säkerställa kodkvalitet och sömlös integrering med infrastrukturen
 • Övervaka och felsök infrastruktur- och programproblem för att säkerställa optimal prestanda och tillgänglighet.
 • Implementera och hantera säkerhetspolicyer och åtgärder för att säkerställa en säker infrastruktur och applikationsmiljö. Implementera och hantera säkerhetskopierings- och haveriberedskapsprocedurer 
 • Leverera rekommendationer och leda infrastrukturinitiativ  
 • Följa DevOps metodtips för säkerhet, skalbarhet, återhämtning, redundans och kostnad  

Profil

Du är en erfaren DevOps Engineer, som gärna kommer från samma eller närliggande bransch. I botten har du en kandidatexamen eller magisterexamen i datavetenskap eller relaterat område. 

Du har en spets inom Kubernetes, Docker och ArgoCD samt mycket goda kunskaper om infrastruktur som kodverktyg som Terraform eller CloudFormation. 

Fler kvalifikationskrav:

 • God förståelse för Linux-operativsystem
 • Skicklig i skriptspråk som Python 
 • Erfarenhet av övervaknings- och loggningsverktyg som Prometheus, Grafana – och datapipelines med Airbyte, Apache Kafka eller liknande 
 • Kunskap om bästa praxis för säkerhet för infrastruktur och applikationer. 

Därtill vill vi att du har en god kommunikativ förmåga och gillar att vara en del av ett dedikerat team. En god samarbetsförmåga är a och o då vi har ett tight samarbete både inom grupp och tvärfunktionellt. Allas bidrag och kompetenser lika viktiga för helheten – och inga roller har sina absoluta gränser. Vi hjälps åt och backar varandra för företagets och affärens bästa!

Vi erbjuder

På Compodium går vi snabbt från idé till lanseringsbar produkt och vi har höga ambitioner och en stark entreprenörsanda. Vi erbjuder en engagerad arbetsplats där alla är lika viktiga för produkten och bolagets framgång. Hos oss är man en del av vänliga och begåvade kollegor med modiga idéer och ambitioner för att göra skillnad i ett kund-första perspektiv. Dessutom erbjuds möjligheten att vara en del av och att arbeta med, en modern tech stack med ambitioner att arbeta och följa senaste verktyg och teknik. Välkommen till vår spännande resa!

Vi finns i hjärtat av Stockholms city och är runt 10 medarbetare som är utvecklare, produktägare, tekniker och säljare som brinner för kombinationen av tekniskt djup, problemlösning och värdet för våra kunder. Vi vill regelbundet träffas på kontoret, Kungsgatan 60, men arbetar i övrigt med en hybrid-arbetsyta.

Mer information finns på www.compodium.com

Ansökan 

Hör av dig till oss och vi öppnar dörrarna för något nytt! 

Kontaktperson

Elizabeth Plate

elizabeth.plate@compodium.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %